Cristina Lage indtræder i OK-Fondens bestyrelse

OK-Fonden er blandt Danmarks største velfærdsleverandører, og organisationen udvikler sig hele tiden. Som en del af den udvikling styrkes og udvides OK-Fondens bestyrelse nu med Cristina Lage.

Cristina Lage er økonom med 30 års erfaring fra topjob i den finansielle sektor, servicesektoren og mediebranchen, blandt andet i ISS og på TV2, og fra en lang række bestyrelsesposter.

Paul Erik Weidemann, formand for OK-Fondens bestyrelse:

”OK-Fonden vil gerne engagere sig i udviklingen af vores fælles velfærdssamfund. Vi kan kun løfte opgaven med at skabe fremtidens velfærdsløsninger ved, at private og offentlige leverandører arbejder tæt sammen. Ved at få Cristinas kompetencer i bestyrelsen, kan OK-Fonden stå endnu stærkere, både som medspiller på samfundsplan, som leverandør til kommunerne og for de mennesker, som vi tager os af. En fortsat strategi for OK-Fonden er derfor at sikre en udbygning af eksisterende tilbud og skabe nye supplerende tilbudsformer.”

Cristina Lage:

”Det er en fælles national udfordring at sikre fremtidens ​pleje og omsorg, og jeg glæder mig meget til at bidrage til udviklingen af OK-Fondens velfærdstilbud. Jeg deler OK-Fondens værdigrundlag, som understreger retten til at følge sine drømme og leve det liv, man ønsker, uanset livssituation, alder og helbred. Mennesker er forskellige, før – og også efter – de kommer på plejehjem eller flytter ind på et psykiatrisk bosted.”

De øvrige medlemmer af OK-Fondens bestyrelse er:

• Michael Brostrøm, næstformand
  • Jacob Birkler, filosof og tidligere formand for Det Etiske Råd
  • Anne-Mette Winther Christiansen, skoleleder og tidligere medlem af Folketinget
  • Mette Stavad, arkitekt og partner i Pluskontoret Arkitekter i Aarhus
  • Poul Erik Christiansen, erhvervsmand