fbpx

Indflytning

Besøg før indflytning

Hvis du overvejer at søge en bolig på OK-Hjemmet Arendse er du altid velkommen til at henvende dig med henblik på at besøge os og se, om stedet er noget for dig.

Ved besøget får du og evt. dine pårørende en rundvisning på stedet samt en snak om, hvordan det er at bo på Arendse, om indflytningsprocessen samt en afklaring af eventuelle spørgsmål, som I måtte have.

Visitation

Arendse er et privat friplejehjem under OK-Fonden. Det betyder, at vi ikke har nogen driftsoverenskomst med en kommune, og derfor modtager vi beboere fra alle kommuner i Danmark samt fra udlandet.

For at komme i betragtning til en bolig på Arendse skal du visiteres til en plejehjemsplads gennem din hjemkommune. Herefter kan man frit vælge, om man ønsker at bo på et kommunalt plejehjem eller på et friplejehjem. Når du er blevet visiteret til en plejehjemsplads, retter du eller dine pårørende henvendelse til centerchef Maj Greifenstein.

Bor du i udlandet, og ønsker du at flytte ind på Arendse, rettes henvendelse til henvendelse til centerchef Maj Greifenstein.

Herefter vil vi kontakte dig for oplysninger om venteliste samt en nærmere aftale.

Se kontaktoplysninger.

Indflytning

Når du flytter ind på Arendse, er din bolig som udgangspunkt kun møbleret med en seng samt eventuelle hjælpemidler, som personalet måtte have brug for i din pleje. Den øvrige møblering skal du og eventuelt dine pårørende selv stå for, så du kommer til at være omgivet af dine egne ting, og din bolig kommer til at være et rart og trygt hjem for dig. Der kan tilkøbes ydelser eksempelvis i forhold til ophængning af billeder, ophæng af tv og leje af gardiner.

Når du flytter ind, vil du få tildelt en kontaktperson blandt plejepersonalet i dagvagten. Så vidt muligt vil det være denne person, som tager imod dig ved indflytningen, og viser dig til rette samt er omkring dig i dagvagten de første dage. Når du er faldet godt til, vil vi desuden tage en snak (”indflytningssamtale”) med dig og eventuelt dine pårørende, hvor vi sammen kan nedskrive lidt om dig og dit liv, dine vaner og ønsker for din tid på Arendse samt hvad der er vigtigt og betyder noget for dig.