fbpx

30 nye plejeboliger er klar til indflytning i Odder

Efter en byggeperiode på omtrent halvandet år, har Odder Kommune og OK-Fonden i begyndelsen af august overtaget det færdige byggeri, og plejehjemmets medarbejdere er nu gået i gang med at indrette huset, så det står klart til de første beboere, der flytter ind i midten af august.

Byggeriet består af 30 helt nye plejeboliger, der er opført som en selvstændigt beliggende bygning som en udvidelse af det eksisterende plejecenter Stenslund i Odder.

Den nye bygning er opført i to etager/afdelinger med hver 15 plejeboliger.

Hver af de kommende beboere råder over i alt 65 m2, hvoraf ca. 43 m2 findes i selve plejeboligen. Den er indrettet som en moderne plejebolig, der kan bruges enten som en stor 1-rums bolig – eller kan opdeles i et soveværelse og en stue ved hjælp af en skabsvæg, som er en integreret del af boligen. Til hver bolig er der eget lille køkken og et stort badeværelse, der er både hyggeligt og praktisk med alle nødvendige hjælpemidler og så god plads, at plejehjemmets medarbejdere har de bedste muligheder for at hjælpe beboerne i hverdagen.

Resten af boligernes areal findes i de store, rummelige fælles opholdsarealer, hvor alle afdelingens beboerne kan samles med medarbejderne til måltiderne i spisestuen ved fælleskøkkenet og til aktiviteter og fælles hygge i opholdsstuerne.