fbpx

Bo ved Vejle Fjord

OK-Fonden sælger tre lejligheder beliggende ved Betty Sørensen Parken og tæt på Vejle Fjord.

78 kvm lejlighed i Betty Sørensen Parken

Nu har du mulighed for at blive den nye ejer af denne attraktive lejlighed i Betty Sørensen Parken i Mølholm. Lejligheden byder på 78 kvm med tilhørende redskabsrum og terrasse.

De 78 kvm er indrettet med en entré, hvor fra du har adgang til køkken/alrummet. Alrummet er i åben forbindelse med opholdsstuen, hvorfra du har udgang til egen terrasse. Fra stuen har du ligeledes adgang til soveværelse hvorfra du også har adgang til badeværelse med plads til vaskesøjle.

Generelt fremstår lejlighederne 100% indflytningsklar og er indrettet med fokus på at der skal være plads til kørestol og hjælp til pleje.
Betty Sørensen Parken blev opført i 2006 af OK-Fonden og består af 36 plejeboliger, 20 ældreboliger og 20 ejerlejligheder. Det er en af disse 20 lejligheder, du nu har mulighed for at blive den nye ejer af. Betty Sørensen Parken er bygget og tænkt, med øje for at skabe et fællesskab for de ældre. Derfor er det i vedtægterne også vedtaget, at man skal være +50 år og ingen hjemmeboende børn, for at opfylde kravene til at måtte bo i lejlighederne (Bemærk dog at fx omvendt forældrekøb er tilladt – kravet er blot at den/dem som bor i lejligheden skal være +50 år og ikke have hjemmeboende børn).

Læs mere hos Home.

90 kvm lejlighed i Betty Sørensen Parken

De 90 kvm er indrettet med en entré, hvor fra du har adgang til soveværelse og badeværelse med plads til vaskesøjle. Herefter kommer du ind i den store kombinerede opholdsstue og køkken/alrum. Fra stuen har du udgang til egen terrasse. Såfremt du ønsker et ekstra værelse, kunne det være en mulighed at opsætte en væg, således noget af pladsen fra stuen, går til et ekstra værelse.

Læs mere hos Home.

69 kvm lejlighed i Betty Sørensen Parken

De 69 kvm er indrettet med en entré, hvor fra du har adgang til det kombinerede køkken/alrum og stue. Fra stuen har du direkte udgang til egen terrasse. Fra stuen har du ligeledes adgang til soveværelse hvorfra du også har adgang til badeværelse med plads til vaskesøjle.

Læs mere hos Home.